AWedding & Events

Artikel 1 van 3

AWedding & Events

Stella & Annette bundelen krachten

Al ruim 20 jaar ken ik Annette Wolf uit de modellen- en evenementen wereld. Naast een dierbare vriendschap hebben we ook al jaren een fijne zakelijke samenwerking. Eerst als collega's op de catwalk en later als event managers achter de schermen voor vele congressen, beurzen en shows. Inmiddels timmert Annette al jaren aan de weg als wedding planner met haar bedrijf AWedding. Je begrijpt het al, ook hier werken we regelmatig samen waarbij House of Silky Stones de zijdenbloemen en eventstyling voor haar droom bruiloften en weddingevents verzorgt. Met onze ervaringen zowel voor als achter de schermen vullen wij elkaar feilloos aan en hebben we besloten om onze krachten te bundelen in AWedding & Events.
 

Jouw evenement tot in de puntjes verzorgd


Stella & Annette verzorgen de styling van jouw evenement of themafeest. Van bruiloft tot high tea, verjaardag, jubilea, babyshower, sweet 16, vriendinnenlunch, 21 dinner en nog veel meer! Organiseer je binnenkort een feest en wil je dat het er in de puntjes verzorgt uitziet? Laten ons jou helpen, zodat jij zorgeloos kunt genieten.

Van bloemen tot tafelstyling en aankleding van ruimtes of tuinen. In een bepaald kleurenthema en passend bij de gelegenheid. Kies uit een van de verschillende themafeesten om je te laten inspireren. Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of plan een afspraak in het atelier van House of Silky Stones.

 

Full-service styling & party agency

Door het bundelen van onze krachten kunnen wij full-service events aanbieden. Van table styling tot aan de totale organisatie van jouw feest. Met ruim 30 jaar ervaring werkzaam in de evenementenbranche zit het bedenken, creëren en inspireren in ons bloed. Samen met een team van loyale event professionals en leveranciers maken we van elk event een onvergetelijke herinnering! Wij verzorgen jullie party en bruiloft tot in de finesses. 

Organiseer je binnenkort een feest en wil je dat het er in de puntjes verzorgt uitziet? Laat ons je helpen, zodat jij zorgeloos kunt genieten!
 


 

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss