Cadeaubon

Geef een bon van House of Silky Stones cadeau!

Op zoek naar een chique, duurzaam cadeau, maar geen idee wat te kiezen voor je moeder, zus, vriendin of geliefde? De cadeaubon van House of Silky Stones is ideaal voor elke speciale gelegenheid. Met een minimale waarde van €25,00 kun je al beginnen. Als je een groots gebaar wilt maken, of samen met anderen een gedeeld geschenk wilt geven, kun je ook kiezen voor een cadeaubon met een hogere waarde.

Met deze bijzondere cadeaubon schenk je niet alleen een ervaring, maar ook een geschenk dat een leven lang meegaat. De gelukkige ontvanger wordt uitgenodigd om mijn atelier te bezoeken, gelegen in het historische Wolvenplein in Utrecht, waar persoonlijk de zijdenbloemen kunnen worden uitgekozen. Samen maken we een prachtig zijdenboeket, waarvan deze bloemen wél altijd hun schoonheid behouden!  

Een cadeaubon kopen kan door een mailtje te sturen naar: info@houseofsilkystones.com
Je geeft aan om welk bedrag het gaat, naam en adres van de ontvanger en een begeleidend tekstje. Wij schrijven dan een persoonlijk briefje die we bij de cadeaubon mee versturen. Jij ontvangt een linkje voor een betaalverzoek van het afgesproken bedrag plus €5,00 verzendkosten en na betaling ontvangt de gelukkige binnen twee dagen de cadeaubon in de bus.  

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss