Zijden bloemen

Jouw persoonlijke zijden boeket


Als official partner van Silk-ka kun je bij House of Silky Stones terecht voor de meest fantastische zijden bloemen en kunst planten. Je bent vrij om helemaal zelf je boeket samen te stellen, maar uiteraard ben ik er om je te helpen en te adviseren. Hoe leuk en bijzonder om samen jouw persoonlijk zijden kunstboeket te maken!

In de webshop kun je kiezen voor 3 formaten: Miss S, Miss M en Miss L. Kies het gewenste formaat met bijbehorend bedrag. Bij het artikel kun je de kleurwensen, favoriete bloemen en/of de maat van de vaas aangeven. Na bestelling ga ik aan de slag met een custom boeket op maat voor je!
 

Losse bloemen

In de webshop kun je ook kiezen voor losse zijdebloemen en kunstplanten. Zo kun je zelf aan de slag met het samenstellen van je eigen boeket. Daarnaast kun je ook kiezen voor een prachtige, bijpassende vaas.  

Styling op locatie

Het opfleuren van een bedrijfspand, een prachtige kunst moswand of het bebloemen van een serre of gevel. Zowel voor particuliere als zakelijke klanten kun je bij mij terecht voor Styling op Locatie. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos! 

Ik heet je hiervoor van harte welkom in mijn atelier in Utrecht. Hier kun je kunstbloemen bekijken, zijden blaadjes voelen, vragen stellen en ik adviseer je graag. Daarnaast is het ook mogelijk dat ik naar jou toe kom. Dan kom ik met manden vol bloemen jouw kant op, en zie je meteen hoe jouw persoonlijke boeket staat in het interieur. Je kunt hiervoor eenvoudig een afspraak maken. Wil je meer informatie? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.
 

Atelier

Je vindt mijn atelier op een bijzondere locatie, namelijk in De LiK in hartje Utrecht in de oude gevangenis op het Wolvenplein. Deze locatie is omgetoverd tot een multifunctioneel monument met ruimtes voor evenementen en de cellen zijn omgetoverd tot prachtige atelierruimtes. Je kunt hier bij mij terecht op afspraak.

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss