Events

Full-service styling & party agency


House of Silky Stones is een full-service styling & party agency. Van table styling tot aan de totale organisatie van jouw feest. Met ruim 30 jaar ervaring werkzaam in de evenementenbranche zit het bedenken, creëren en inspireren in mijn bloed. Samen met mijn team van loyale professionals maken we van elk event een onvergetelijke herinnering!
 


Workshops

We organiseren inspirerende events en workshops om je kennis te laten maken met onze zijden bloemen en planten. Boeiende atelierdagen, creatieve workshops en onze beroemde Silky Flowers Houseparty hebben allemaal één doel: jou inspireren! 

Tijdens een van de House of Silky Stones workshops kun je jouw eigen persoonlijke boeket creëren en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. De workshops zijn heel geschikt voor groepen. Denk aan een personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag. 

Lees meer over onze workshops
 


Houseparty

House of Silky Stones organiseert hét leukste bloemenfeestje in 'Tupperware style': de Silky Flowers Houseparty. Een vrolijke workshop vol bloemen, kleur en hilariteit. Meld je aan, nodig gasten uit die ook graag een zijden boeket willen samenstellen en geniet van deze gezellige bloemenworkshop. Ik kom langs met veel zijden bloemen en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. Jullie gaan aan de slag met het samenstellen van jullie eigen zijden bloemenboeket. Laat je creativiteit de vrije loop!

Jij zorgt als host voor de locatie en de nodige hapjes en drankjes. In ruil voor jouw gastvrijheid krijg jij helemaal gratis jouw zelf samengestelde zijden boeket cadeau. 

Lees meer over de Silky Flowers Houseparty
 


Evenementenstyling

House of Silky Stones verzorgt de styling van jouw evenement of themafeest. Van bruiloft tot high tea, verjaardag, jubilea, babyshower, sweet 16, vriendinnenlunch, 21 dinner en nog veel meer! Organiseer je binnenkort een feest en wil je dat het er in de puntjes verzorgt uitziet? Laat House of Silky Stones je helpen, zodat jij zorgeloos kunt genieten!

Lees meer over evenementenstyling
 


Table styling

Bijzondere tafelmomenten zijn er het hele jaar door. Iedere gelegenheid kan vragen om een sfeervolle tafeldecoratie! House of Silky Stones verzorgt tafelstyling voor ieder evenement. Van bruiloft tot 21 dinner of vriendinnenlunch. Aan ieder detail wordt gedacht, van servies tot bloemen en tafelschikking.

Lees meer over table styling

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss