OP DIT MOMENT STAAN ER GEEN WORKSHOPDAGEN IN DE AGENDA

Workshop 'Creëer je eigen zijden boeket'

Artikel 1 van 1
€ 60,00 (exclusief btw)

Ontdek zijden bloemen

Veel mensen willen overstappen naar een mooie zijden bloemencreatie voor thuis of bedrijf. Een boeket dat altijd mooi blijft, weinig onderhoud vergt en duurzaam is. Dat wil je!

Maar ziet het er wel écht genoeg uit? Heel begrijpelijk, en daarom organiseert House of Silky Stones speciale workshopdagen voor al jouw vragen. Je kunt de zijden bloemen voelen en beoordelen hoe echt ze eruit zien. Wij garanderen je: ze zijn niet van echt te onderscheiden, maar kom het gerust eens zelf ervaren! Bekijk hieronder de workshopmogelijkheden en boek jouw workshop.

Tijdens een vrolijke workshop kun je zelfs jouw eigen persoonlijke zijden boeket creëren en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. Ik, Stella Koedam, leer je graag alles over de wereld van zijden bloemen en planten. Ik inspireer je graag!

Programma

Ik heet je van harte welkom in De LiK in hartje Utrecht, de oude gevangenis op het Wolvenplein. Deze locatie is omgetoverd tot een multifunctioneel monument met ruimtes voor evenementen en de cellen zijn omgetoverd tot prachtige atelierruimtes. Mijn atelier is te klein voor een workshop dus wij maken gebruik van een van de event locaties in  En als het mooi weer is gaan we lekker naar buiten. 

Na een introductie en uitleg van de spelregels ga je aan de slag met het maken van het perfecte boeket. Iedereen krijgt als eerste een vaas om mee te oefenen. Als je een eigen vaas hebt waar je heel graag een boeket in wilt, neem gerust mee. Pluk de bloemen uit de verschillende manden en mix & match er op los. Bedenk, creëer en inspireer elkaar en maak jouw persoonlijke bloemen boeket! Niets is te gek en je kan meerdere combinaties uitproberen. 

Ondertussen help ik en adviseer ik je, samen maken we het mooiste zijden boeket naar jouw smaak. Aan het einde van de workshop (2 uur) kun je bepalen of je tevreden bent en jouw zijden boeket afrekent. 

Wat is inbegrepen

  • ontvangst met koffie, thee en een Utrechtse lekkernij
  • workshop 'Creeer je eigen zijden boeket' - 2 uur
  • werkmaterialen, oefenvaas
  • 3 prachtige zijden bloemen t.w.v € 35,00
  • goodiebag

Special Editions

Je kunt ook kiezen voor een special edition. Deze workshopdagen organiseren we rondom de speciale dagen in het jaar zoals Valentijn, Koningsdag, start van de Lente, Zomer of Herfst en Kerst. Deze dag bestaat uit een volledig workshop programma 'Creeer je eigen zijden boeket' inclusief special arrangement. 3,5 uur

Beschikbare data

In de keuzelijst kun je kiezen voor een datum naar keuze. Is deze datum uitverkocht? Dan zit de workshop helaas al vol.
Er zijn 20 plekjes beschikbaar voor de workshops en ze gaan door vanaf 14 deelnemers.


Op zoek naar een groepsuitje?

Wij organiseren groepsuitjes van A-Z op jouw locatie of bij een van onze eventlocaties. Denk aan een creatief personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag.  Naast onwijs veel lol ga je niet alleen naar huis met een persoonlijk zijden boeket, maar ontvang je ook een toffe goodiebag. 

​​

 

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss