Workshops

Maak kennis met de wereld van zijden bloemen


Veel mensen willen overstappen naar een mooie zijden bloemencreatie voor thuis of bedrijf. Maar ziet het er wel écht genoeg uit? Heel begrijpelijk, en daarom organiseert House of Silky Stones speciale workshopdagen voor al jouw vragen. Je kunt de zijden bloemen en planten voelen en beoordelen hoe echt ze eruit zien. Wij garanderen je: ze zijn niet van echt te onderscheiden, maar kom het gerust eens zelf ervaren! Bekijk hieronder de workshopmogelijkheden en boek jouw workshop.

Tijdens een vrolijke workshop kun je zelfs jouw eigen persoonlijke zijden boeket creëren en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. Ik, Stella Koedam, leer je graag alles over de wereld van zijden bloemen en planten. Ik inspireer je graag!

 

Groepsuitje

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit? Onze workshops zijn ook heel geschikt voor groepen. Denk aan een creatief personeelsuitje, vrijgezellenfeest of vriendinnendag. Wij organiseren groepsuitjes van A-Z op jouw eigen locatie of bij een van onze workshoplocaties. Naast onwijs veel lol ga je niet alleen naar huis met een persoonlijk zijden boeket, maar ontvang je ook een toffe goodiebag. 

Vraag offerte aan

Sorteer op
© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss