Silky Flowers Houseparty

Een gratis zijdenboeket voor jou cadeau!


House of Silky Stones organiseert hét leukste bloemenfeestje in 'Tupperware style': de Silky Flowers Houseparty. Een vrolijke workshop in de regio Utrecht vol bloemen, kleur en hilariteit. Meld je aan, nodig gasten uit die ook graag een zijden boeket willen samenstellen en geniet van deze gezellige bloemenworkshop. Ik kom langs met veel zijden bloemen en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. Jullie gaan aan de slag met het samenstellen van jullie eigen zijden bloemenboeket. Laat je creativiteit de vrije loop!

Jij zorgt als host voor de locatie en de nodige hapjes en drankjes. In ruil voor jouw gastvrijheid krijg jij helemaal gratis jouw zelf samengestelde zijden boeket cadeau. Laat jouw Silky Flowers Houseparty beginnen!


Hoe werkt het?

Ken je de 'Tupperware parties' nog? Meld je aan als host voor de Silky Flowers Houseparty, na het bepalen van de datum nodig jij minimaal 6 gasten uit die geïnteresseerd zijn in het maken van een zijden bloemenboeket. Vervolgens zorg jij als host voor de locatie, nodige drankjes en hapjes. Dit kan overal zijn, maar aan de keukentafel, kookeiland of tuin zou perfect zijn! De bloemen en andere werkmaterialen neem ik mee in grote manden die we overal neer kunnen zetten. Ons bloemenfeestje kan beginnen!

Na een introductie en uitleg van de spelregels gaan jij en jouw gasten aan de slag met het maken van het perfecte boeket. Pluk de bloemen uit de manden en mix & match er op los. Bedenk, creëer en inspireer elkaar en maak jouw persoonlijke bloemen eyecatcher! Niets is te gek en je kan meerdere combinaties uitproberen. 

Ondertussen help ik en adviseer ik je, samen maken we het mooiste zijden boeket naar jouw smaak. Aan het einde van de houseparty (2,5 uur) rekenen jouw gasten hun bloemen af en ontvangen zij ook nog een mooie goodiebag. Jij krijgt in ruil voor de gastvrijheid jouw eigen gemaakte zijden boeket gratis cadeau!

Let op: de Houseparty is beschikbaar voor de regio Utrecht. Woon je verder weg en ben je benieuwd naar de voorwaarden en/of bijkomende kosten? Neem dan contact met me op.


Boeken

De Silk Flowers Houseparty is te boeken via ons webshop.  Hieronder kun je gratis een houseparty boeken en aangeven voor hoeveel personen je wil boeken. Graag in de opmerkingen je locatie, drie optie data en gewenste tijd aangeven. Vervolgens ga je naar de winkelwagen om de bestelling af te ronden. Klik op doorgaan zonder account en vul je gegevens in. Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om alles door te nemen en een definitieve datum vast te leggen. Heb je vragen? Neem dan hier contact op.

Sorteer op
  • Gratis zijden boeket

    Silky Flowers Houseparty
    Silky Flowers Houseparty

    Jij zorgt als host voor de locatie en de nodige hapjes en drankjes. In ruil voor jouw gastvrijheid krijg jij helemaal gratis jouw zelf samengestelde zijden boeket cadeau. Laat jouw Silky Flowers Houseparty beginnen!

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss