Gratis zijden boeket

Silky Flowers Houseparty

Artikel 1 van 1
GRATIS

Hét leukste bloemfeestje in 'Tupperware style': de Silky Flowers Houseparty

Een vrolijke workshop in de regio Utrecht vol bloemen, kleur en hilariteit. Meld je aan, nodig gasten uit die ook graag een zijden boeket willen samenstellen en geniet van deze gezellige bloemenworkshop. Ik kom langs met veel zijden bloemen en leer je alles over hoe belangrijk kleur en bloemen zijn voor jou en je omgeving. Jullie gaan aan de slag met het samenstellen van jullie eigen zijden bloemenboeket. Laat je creativiteit de vrije loop! 

Veel mensen willen overstappen naar een mooie zijden bloemencreatie voor thuis of bedrijf. Een boeket dat altijd mooi blijft, weinig onderhoud vergt en duurzaam is. Dat wil je!

Maar ziet het er wel écht genoeg uit? Heel begrijpelijk, en daarom organiseert House of Silky Stones speciale workshopdagen voor al jouw vragen. Je kunt de zijden bloemen voelen en beoordelen hoe echt ze eruit zien. Wij garanderen je: ze zijn niet van echt te onderscheiden, maar kom het gerust eens zelf ervaren! 

Programma

De host heet alle gasten welkom, waarna ik het stokje over zal nemen.Na een introductie en uitleg van de spelregels ga je aan de slag met het maken van het perfecte boeket. Iedereen krijgt als eerste een vaas om mee te oefenen. Als je een eigen vaas hebt waar je heel graag een boeket in wilt, neem gerust mee. Pluk de bloemen uit de verschillende manden en mix & match er op los. Bedenk, creëer en inspireer elkaar en maak jouw persoonlijke bloemen boeket! Niets is te gek en je kan meerdere combinaties uitproberen. 

Ondertussen help ik en adviseer ik je, samen maken we het mooiste zijden boeket naar jouw smaak. Aan het einde van de party (2,5 uur) kun je bepalen of je tevreden bent en jouw zijden boeket afrekent. 

Boek nu jou houseparty!

In de keuzelijst kun je kiezen voor het aantal personen dat je hebt uitgenodigd inclusief jijzelf. Verder vermeld je in het opmerkingenveld waar jij jouw bloemenfeestje wilt organiseren,  3 optie data en gewenste starttijden. Laat het aantal op 1 staan. Vervolgens klik je op winkelwagen. om de bestelling af te ronden. Ga verder zonder account en vul je gegevens in de velden in.  Ik neem binnen 2 dagen contact met je op om alles door te nemen.  

 

​​

 

© 2021 - 2024 House of Silky Stones | sitemap | rss